Dharmapelgrim Yogi 

     De weg loopt door het hart

Schrijf hier uw reactie

32 berichten op 7 pagina's
Bob van Schubert
18-02-17 18:54:49
Menno,
Bedankt voor het delen van dit mooie verhaal. Natuurlijk wist ik dat er in Noorwegen een pelgrimspad is, maar om van thuis uit te vertrekken was niet bij mij opgekomen en dan te bedenken dat het in een relatief korte tijd allemaal te doen is. Ik heb van je verhaal genoten, vooral van de contacten welke je onderweg gehad hebt. Leuk om te lezen hoe mensen op jou reageren. Geeft de burger moed om aan zo'n onderneming te beginnen. Je foto's zijn een mooie aanvulling op je verhaal en ik ben dan ook zeer benieuwd geworden naar je boek.
Ik heb genoten. Nogmaals dank hiervoor.
Ger Lenssen
14-02-17 22:50:47
Beste Menno,

Ik heb vanavond in een ruk jouw verslag van de Olavsweg gelezen. Leuk en vlot geschreven met een groot gevoel voor humor. Dit verslag heb ik gelezen omdat ik a.s. juni ook ga lopen van Oslo naar Trondheim. Ik verheug mij er al op. Ook jouw prachtige foto's geven een mooie indruk van deze weg. Danke dat je dit met ons wilt delen. Groetjes Ger
Marco Martini
11-12-16 17:36:12
Geweldige tocht en verhaal! Heerlijk om al die mooie plaatsen nog eens te zien. Wij hebben deze zomer het hele pad van Oslo naar Trondheim gelopen (24 dagen) met een tentje en zijn je regelmatig tegengekomen in de gastenboeken.
Ook voor ons was het een onvergetelijke ervaring en zijn van plan om volgend jaar van Selånger naar Trondheim te lopen, misschien komen we je wel tegen dit keer!
Marco en Vittoria
Karla Ubels
10-12-16 15:48:28
Wat een fantastische tocht en wat mooi geschreven. Ik heb nog lang niet alles gelezen, maar ik kom terug :D
Andries Tromp
10-12-16 01:58:37
Prachtig om je avonturen nog eens te lezen en de foto's te bekijken, Menno. Zo'n reis blijft je wel bij, vind je niet? Ik ben in de zomer van 2015 aangekomen in SdC én nog bijna dagelijks bezig met die Reis. Heb jij ook zo moeten afkicken na al die maanden onderweg?
Misschien komen we elkaar volgend jaar nog tegen, het plan is er om Olavpad te bewandelen, alleen moeten we even kijken waar we starten, omdat we maar 4 weken hebben om in Trondheim te komen.
Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaringen!
Tonen: 5  10   20


Ga naar: