Dharmapelgrim Yogi 

     De weg loopt door het hart

Dharmablog 

Gedachten onderweg


Terug naar overzicht

21-07-2014

Website bouwen

Een website bouwen is een hele klus, dat wist ik al, maar je moet er iets voor over hebben. Het vreet tijd! Waar doe ik het voor, vraag ik me regelmatig af. Wie zit er nou op deze website te wachten, of op dit weblog? Of doe ik het uiteindelijk voor mezelf?
Eerlijk gezegd denk ik dat het laatste zeker ook waar is. Ik kan allerlei redenen bedenken waarom ik doe wat ik doe, als puntje bij paaltje komt is er altijd iets van eigenbelang in het spel. Dus: ja! Dit blog en deze hele website draait om mij, om wie en wat ik wil zijn: DHARMAPELGRIM - en gaat over mijn voortgaan op de weg, met vallen en opstaan. Het gaat over wat ik ervaar, waarneem, en denk, vind, voel, vrees, en nog veel meer. Misschien hebben andere mensen er iets aan. Ik ga er van uit dat ik er zelf zeker iets aan heb. Deze website en dit blog daarin geven mij een uitlaatklep, en helpen mij mijn gevoelens en gedachten te delen, en deze zorgvuldig te formuleren. Misschien zou ik er nooit aan begonnen zijn wanneer ik in een stad had gewoond, en dagelijks vele mensen zou spreken. Maar dat is niet de situatie waarin ik verkeer.
Verwacht niet dat ik dagelijks diepzinnige woorden zal opschrijven.
Verwacht wel - nee: eis het - dat ik ieder woord uit het hart laat komen. Dat zullen niet altijd even mooie, welgevallige en wijze woorden zijn, maar wel altijd menselijke woorden van een reiziger op weg naar zijn eindbestemming.
Ik groet u van hart tot hart ...Terug naar overzicht


 Ga naar: